Installationer

Att JGruppen drivit och övervakat ett växande antal referensprojekt både i Norden och i resten av Europa, för stora och internationellt välkända kunder, är ett ovedersägligt bevis på JGruppens status som utvald leverantör av produkter, tjänster och lösningar till större projekt innefattande integration av materialhanteringsssystem.

Företagets grundare och VD Christopher Jarl hänvisar till flera olika faktorer som förklaring till företagets framgångar som uppskattad och central partner till så många kunder: ”Det är inte bara jag som känner stort engagemang för varje uppdrag vi får, utan det gäller alla våra medarbetare”, säger han. ”Personalen är utan diskussion en ovärderlig tillgång. Våra anställda har hög kompetens och vill absolut erbjuda bästa möjliga service, oavsett tid och plats.

De följer alltid god industrised och tillämpar de rutiner och procedurer som har lagts fast i olika kvalitetsdokument. Detta avspeglas i noggrant dokumentationsarbete som pågår under hela projekttiden.”

Vi är stolta och tar ansvar

Oavsett om det gäller att ta en obemannad kran i drift, att installera en transportör och ett pakethanteringssystem, eller att integrera en fullständig automatisk bearbetningslinje, så har JGruppens medarbetare det elektriska, mekaniska och svetstekniska kunnande som krävs för att jobbet ska bli gjort. ”Vi är stolta över vårt rykte om att stå för vårt ord och genomföra våra uppdrag i tid, oavsett hur många mantimmar vi måste lägga in.” Industriella kunder som vet att tid är pengar och kräver minimala driftsavbrott uppskattar vårt arbetssätt. Det väcker intresse hos allt fler potentiella nya kunder”, tillägger Christopher Jarl.

Grund inom installation av materialhanteringssystem

Vi har sedan dess fortsatt fylla behovet hos våra kunder och det är det som har gjort att vi är dom vi är idag.

Installation av t.ex.

– Automationskranar
– Maskinrälsar
– Conveyorsystem
– Bagagehanteringssystem
– Maskiner
– Fasta och mobila pallställ

JGruppen har en avdelning med elektriker som är certifierade för maskininstallationer. Vi har lång erfarenhet av industrielektronik, automationselektronik och maskinelektronik. Vi erbjuder allt från installationer till felsökningar och reparationer på er anläggning. Vi kan hjälpa er med antingen enstaka insatser gällande både förebyggande och avhjälpande service likväl som att vi kan ta det fulla ansvaret för underhållet på er arbetsplats.

 

Vi har även utrustning samt utbildad personal för att utföra tester såsom av t.ex.

 

– Profibus
– ASIC
– Fieldbus
– Safetybus
– Profinet
– Isolationsmätning